Promotie video Buurtcentrum ’t Markehuus

In mei 2023 kreeg ik de vraag of ik een promotiefilm kon maken voor het wijkcentrum ’t Markehuus in de wijk Peelo van de stad Assen. Dit wijkcentrum is heel actief op sociaal maatschappelijk vlak en wil zich goed presenteren voor de verkiezing “beste buurthuis van Drenthe”. Voor de verkiezing van 2023 hebben zich 20 dorpshuizen en wijkcentra aangemeld. Meer hierover is te lezen via deze website: http://drentsdorpshuisvanhetjaar.nl/

De vakjury heeft inmiddels een zestal dorpshuizen en wijkcentra geselecteerd voor deelname aan de verkiezing. Gelukkig is ’t Markehuus één van de gelukkige genomineerden voor de eindstrijd. De winnaar wordt 18 november bekend gemaakt in Yde.

Ook voor mij was het een bijzondere kennismaking met dit wijkcentrum en gaandeweg is de promotievideo tot stand gekomen. Het is een erg leuk project geworden, mede door de goede contacten met de leiding en de vrijwilligers van dit wijkcentrum. De door mij gebruikte apparatuur voor dit project is de Canon XA 11 en de DJI mini 2 drone.

De promotie video is hier te zien: http://www.noorderlicht-videografie.nl/portfolio/showreels/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *