Contact

Lijkt het u leuk om een videoproductie door Noorderlicht Videografie te laten verzorgen? U kunt mij als videograaf inhuren. Ik ben op zoek naar mogelijkheden om mijn portfolio uit te breiden.

Heeft u een muziekensemble en wilt u een aantal nummers op video vast laten leggen of wilt u een leuke muziek clip maken? Klassiek, Jazz of pop? Noorderlicht Videografie werkt er graag aan mee!

Wilt u uw bedrijf etaleren met een mooie promotie video of is het interessant de productie van uw producten toe te lichten. Daar kan Noorderlicht Videografie zeker bij helpen!

Maar ook het registreren van familie gebeurtenissen als huwelijk, jubileum of een filmportret van een van uw familieleden kan met hulp van Noorderlicht Videografie worden gerealiseerd!

Noorderlicht Videografie is ontstaan vanuit een serieuze hobby en dat is het nog steeds. Per potentiële opdracht wordt de uitvoerbaarheid met u besproken en een afspraak gemaakt over noodzakelijk te maken kosten. Deze bestaan voornamelijk uit reiskosten, materiaalkosten en een afschrijvingspost voor apparatuur. De opgave is uiteraard vrijblijvend. Noorderlicht Videografie heeft als hobby platform geen winstdoelstelling.

Het werkgebied van Noorderlicht Videografie is met name de noordelijke provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. In uitzonderlijke gevallen zijn ook elders in Nederland afspraken te maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een videoregistratie door Noorderlicht Videografie, neem dan contact op en beschrijf globaal de vraag of de wens. Er zal snel – meestal binnen één werkdag – een reactie volgen.